-
سیلی قانونگذار بر چهره قانون
ماجرای سیلی یک نماینده مجلس به صورت یک سرباز وظیفه راهنمایی و رانندگی در روز گذشته به یکی از داغترین موضوعات فضای مجازی بدل شده است. موضوعی که در صورت اثبات میتواند آزمونی برای اهالی مجلس شورای اسلامی باشد.
-
عرض ارادت به یاس کبود
پیامبر اسلام (ص) فرزندان زیادی داشتند که نمونه آن «عبدالله» بود که در کودکی دارفانی را وداع گفت و تنها فرزند باقیمانده ایشان، «فاطمه» بود، از این رو دشمنان اسلام، ایشان را «ابتر (دم بریده)» می خواندند که در همین رابطه سوره «کوثر» در شان حضرت زهرا (س) و ابتر نبودن پیامبر (ص) نازل شد، این سوره به کوتاه ترین سوره قرآن کریم مشهور است، آیه «تطهیر»، آیه «مودت» و آیه «اطعام» و احادیثی چون حدیث «بَضعه» در شان و فضیلت فاطمه نازل و نقل شده اند.
-
ادبنامه شاعران پارسی در رثای حضرت زهرا (س)
شاعران استان فارس در رثای حضرت فاطمه زهرا (س)، اشعاری سرودند که تقدیم پیشگاه آن بانوی دو جهان میشود.
-
یادداشتی از حسین امیرعضدی؛
شهرسازی؛ از نارشته تا فرارشته
امروزه در عصر اطلاعات و در دهه اخیر، شهرسازی را به عنوان یک فرارشته شناسایی میکنند. در فرارشته، ما به شهرسازی صرفاً به دید تنظیمکننده امور مادی شهرها توجه نمیکنیم و در واقع آن را بهبوددهنده کیفیت زندگی میدانیم که از فرهنگی به فرهنگ دیگر و از مکانی به مکان دیگر در زمانهای مختلف دارای ایدهها و راهحلهای گوناگونی است تا آرمانشهر بشریت را به وقوع برساند.
-
اگر شما با کرونا شوخی دارید، کرونا با مردم شوخی ندارد
وکیل دادگستری فارس با ارسال پیامی، پیرامون کرونا، در مورد اتفاقات این روزها ابراز نظر کرد، در این پیام آمده است: اگر شما با کرونا شوخی دارید، کرونا با مردم شوخی ندارد.
-
مشاوره های پیش از طلاق موجب حل مشکلات فردی نیز می شوند
انجام مشاوره های قبل از طلاق برای زوجین فرصتی است تا به بازسازی رابطه خود بپردازند و یا مشکلات فردی و نواقص خود را به طور اصولی بشناسند و در صدد رفع آنها برآیند.
-
درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلودهاند
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند، این پنیرها قابل مصرف نیستند و سلامت جامعه را تهدید میکنند، نتایج این مطالعه بسیار نزدیک به مطالعات ١٠ سال گذشته است.
-
هشدارهایی در مورد اپیدمی خودکشی نوجوانان که جدی گرفته نشد/ چرا به اینجا رسیدیم؟
سازمان پزشکی قانون میگوید آمار خودکشی در سال ۹۸ نزدیک به ۰.۸ درصد رشد داشته است و حالا زنگ هشدار خودکشیهای سال ۹۹ به صدا درآمده است.
-
درماندگی در آستانه شب یلدا/ سفرهای که در شب آخر پاییز ۹۹ کوچکتر از قبل شده است
نزدیک به یک هفته تا آغاز شب یلدا زمان مانده اما سرپرستان خانوادهها به دلیل مشکلات مالی و گرانی میوه و آجیل دغدغه فراوانی برای تامین مایحتاج این شب دارند.
-
مهندس رجبعلی طاهری؛
اقدامات دانشجویان شیراز علیه جشنهای ۲۵۰۰ ساله / سردرگمی ساواک شیراز از فعالیتهای سیاسی جوانان انقلابی
ما که می دانستیم هدف اساسی و نهایی چنین مراسمی، ایجاد فضایی مملو از فساد و فحشاء در محیط دانشگاه است، ابتدا با انتشار اطلاعیهای از دانشجویان خواستیم که در این اجتماع شرکت نکنند و تهدید کرده بودیم که چنانچه کسی در آن جمع حضور یابد مجازات خواهد شد و حداقل مجازات برای دختران شرکت کننده، پاشیدن روغن سیاه به سر و صورتشان بود. مجموع این تهدیدها به شدت بر نحوه کار تاثیر گذاشت
-
انقلاب اسلامی در شیراز؛
تظاهرات و اعتصابات دو روی سکه مبارزات مردم فارس در آذر ماه ۵۷
آیتالله دستغیب که پس از آزادی از زندان و مسافرت به مشهد تازه به شیراز بازگشته بود، در اجتماع شش هزار نفری مردم در مسجد جامع به ایراد سخنرانی پرداخت. پس از پایان مراسم مردم در دستههای مختلف ضمن سر دادن شعارهای «مرگ بر شاه» و «جاوید حکومت اسلامی» در کوچههای اطراف مسجد به تظاهرات پرداختند.
-
انقلاب اسلامی در جهرم؛
ارتباط مبارزاتی انقلابیون جهرم با سربازان پادگانها / نقش آیتالله شفیعی در پشتیبانی از سربازان فراری
فرمان امام در پادگان جهرم نیز به اجرا در آمد و شبانه تعدادی از سربازان از پادگان فرار کردند. آیتالله سید ابوالقاسم شفیعی از جمله کسانی بودند که در این مرحله سخت به یاری سربازان آمده و مانع از دستگیری آنها توسط مأموران رژیم گردیدند. او تعداد زیادی از آنها را به طور مخفیانه به منزل خویش که به کانون مبارزه شدید بر علیه رژیم تبدیل شده بود برده و حتی با پرداخت پول نقد و اهدای لباس شخصی، آنها را یاری نمود.
-
سازمان اسناد انقلاب اسلامی؛
روایتی از آثار مقاومت مردمی در برابر جنایتهای پلیس جنوب
از سال ۱۳۳۹/۱۹۲۱ که سال انحلال پلیس جنوب بود نیز اسنادی در دست است که حکایت از ادامه روند بیگانهستیزی و مبارزه با نیروهای انگلیسی توسط مردم جنوب دارد.
-
یادداشتی از حاج عبدالحسین پیروان؛
لحظه ای با شهدا؛ یادبودی از سردار شهید احد طاهری
گفتم: احد هوا چطوره ؟ انگار گرم است .گفت : نه اندازه جهنم .از جهنم خنک تر است .اگرچه روحیه ای شاد وبا مزاح وشوخ داشت وهمیشه نکات ظریف و با معنی را به شوخی می گفت، اما این دومطلب را نیز به همان شوخی گرفتم .
-
فرمانده شیرازی ارتش؛ امیر دلها شد
امیر سرتیپ احمد دادبین را میتوان به جرات یکی از مفاخر و قهرمانان ایران بزرگ دانست. نگارنده به عنوان یک سرباز در حال خدمت در ارتش جمهوری اسلامی، نامی جز نیکی از این فرمانده بزرگ ارتش نشنیده است. فرماندهی که در نظر کارکنان ارتش با صفاتی چون پاک دست، مردی بزرگ، اسطوره، بینظیر و... شناخته میشود اما متاسفانه در نزد عامه مردم ناشناخته است.
-
درآمد پنهانی که بازار کشتارگاهها را سکه کرد
کشتارگاههای ما دنبال درآمدهای پنهان هستند. مالیات هم نمیدهند. اکنون کشتارگاهها دیگر کشتار نمیکنند. باید آنها را به کشتار ملزم کرد.
-
آیا کاهش قیمت در بازار مسکن هیجانی است؟
در حالی که برخی از کارشناسان معتقدند قیمت مسکن ارزان نمیشود اما زمزمههای کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی قیمتها شنیده میشود.
-
طرح مالیات بر خانه های خالی اجرا نمی شود
معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سامانه ملی املاک و اسکان به بلوغ کامل نرسیده و نمیتواند خانههای خالی را شناسایی کند.
-
چرا سارق اموال سلبریتیها زودتر از مردم عادی دستگیر میشود؟
درخواست آحاد جامعه از نیروی انتظامی این است که با همان جدیتی که به پروندههای افراد مشهور رسیدگی و در نهایت آنها را به نتیجه ختم میکند، پروندههای آنان هم مورد رسیدگی قرار بگیرد تا سارقان اموالشان به دست عدالت و قانون سپرده شوند.
-
یادداشت اختصاصی پیام خبر؛
کرونا و دنیای مد و فشن
عسل ستایش، پژوهشگر و هنرمند شیرازی در یادداشتی برای پایگاه خبری، تحلیلی «پیام خبر» به بررسی تاثیر همه گیری کرونا بر صنعت مد و پوشاک پرداخته است.
-
فراگیر شدن کاشت سویا یک ضرورت است
سویا گیاهی روغنی است که از روغن آن در تغذیه انسان و از علوفه و به ویژه کنجاله آن به دلیل پروتئین بالا در جیره غذایی دام و طیور استفاده میشود.
-
این نامه را برای شما نمینویسم آقای رئیسجمهور!
مدیر عامل خانه تئاتر در نامه ای سرگشاده نوشت: در مناقب و ویژگیهای تئاتر بسیار گفتهاند و گفتهایم. نقش تئاتر را در توسعه فرهنگی کشور بارها تبیین کردهایم. بهرمندی از تئاتر در شرایط سخت یک جامعه را مورد ارزیابی قرار دادیم. هزارانبار با زبانهای مختلف از قدرت تئاتر در پیشبرد اهداف کشور، بهخصوص در شرایط سخت سخن به میان آوردیم.
-
فرصتی برای اشتغال بهبودیافتگان در روستای گچی در کارگاه تولیدی «احسان نیا»
با رونمایی از نخستین دستگاه سورت بازیافت خشک در استان فارس در مجموعه بازیافت کارگاه تولیدی حمایتی «احسان نیا» واقع در روستای «گچی» فرصت اشتغال یکصد بهبود یافته مواد مخدر فراهم شد.
-
«قحطی نان» چقدر صحت دارد؟
کاهش ساعت کار نانوایی ها موضوعی است که مسئولان دولتی هم آن را به نوعی تایید کرده اند، با این حال، دلیل نانواها با دلیل مسئولان دولتی متفاوت است، هستند نانواهایی که می گویند علت کاهش ساعات کاری کاهش سهمیه آرد است و در واقع آردی ندارند که بیش از آن ساعات محدود، با آن نان بپزند.
-
درد دل والدین از آموزش مجازی/ از دلشوره «مومو» تا کانال مثبت ۱۸
«همه ساعات فرزندم در تبلت میگذرد. یا درس می خواند و یا بازی میکند. مدام یک گوشه نشسته و سرش توی تبلت است و این موضوع نگران کننده است. اصلا نمی دانم چه می کند. نه از بازیها سر در میآورم و نه متوجه میشوم که به کدام سایت وارد میشود».
-
فیلم «محمد(ص)» مجید مجیدی چقدر موفق بود؟/ دستاوردها و حسرتها
حمید قدیریان هنرمند با سابقه حوزه تجسمی و سینما ضمن مرور تجربیات خود از طراحی صحنه فیلم «محمد (ص)» به کارگردانی مجید مجیدی، به طرح نکاتی درباره دستاوردها و ناکامیهای این پروژه پرداخت.
-
تهدید جدیدی به نام مومو
چالش مومو آزار و اذیت روانی کاربران را در اهداف اصلی خود دارد؛ کاربرانی که معمولاً کودک یا نوجوان اند و با حس کنجکاوی علاقه دارند چیزهای جدید را تجربه کنند.
-
رمز و راز صلح/ بررسی صلح تحمیلی امام حسن(ع) با معاویه
نیرنگ بسیار پیچیده و مزورانه صلح، پیشنهادی بود که عناصر خالص و آگاه را بر دو راهی خطرناک تردید و حیرت کشاند و افکار عمومی را پس از جنگها به شدت تحت تأثیر قرار داد.
-
برای مردی که جان ما بود
درگذشت استاد محمد رضا شجریان ضایعه غم انگیز پاییز ۹۹ و آخرین مهر قرن بود، یادداشت نوید جعفری از هنرمندان تئاتر و فعال رسانه در این خصوص را در ادامه بخوانید.
-
ثبت رکورد ورزشی به بهای فروکاستن اعتبار جهانی تخت جمشید/کشیدن تریلی با دندان
ثبت جهانی رکورد ورزشی در میراث جهانی تخت جمشید تکذیب شد.